Diensten

Selectline biedt u verschillende diensten voor elke gelegenheid. Hieronder vindt u op welke gebieden wij u kunnen helpen.

Line Express

Geen spoed, maar wel dezelfde dag ophalen en afleveren. Aanmelden voor 11:00; is bezorgd voor 18:00. Deze kunnen u uw kosten besparen tot 60 %

Express Service (spoed)

Direct van laden naar lossen. Ophalen binnen 30 minuten in Amsterdam en omstreken, vervolgens gelijk doorrijden naar bestemming.

Overnight Service

Heeft u een zending die de volgende dag bezorgd moet worden? Wilt u dit voor een aantrekkelijke prijs regelen? Dan is Overnight Service van Selectline Transport de service die u zoekt.

Weekend

Uw zending(en) leveren wij ook in het weekend voor u, voor ons maakt het niet uit of de weekend voor de deur staat tegen een gereduceerd tarief. Selectline biedt u de oplossing met de Weekend service.

Warehouse

Opslag en distributie van uw goederen. Wij verzorgen het gehele traject.

On Board Couriers

Onder persoonlijke begeleiding van een van onze specialisten word uw zending aan boord van de eerst beschikbare vlucht naar de ontvanger gevlogen.

Legalisatie

Select Line Koeriers kan de afhandeling van documenten voor de rechtbank (apostilles, legalisaties, etc.) geheel voor u verzorgen. Select Line Koeriers wacht als het nodig is op de zending en zal altijd zorgen dat de zending weer retour komt als dit wordt gewenst.

Airfreight

Voor lange afstanden is luchtvracht de snelste manier van transport. Het is bovendien veilig en relatief onkwetsbaar voor externe invloeden. Hierdoor kan de tijd van bezorging nauwgezet bepaald worden.

Special Services

Valt uw logistieke vraagstuk niet onder een van de standaard services, dan is er altijd nog de special services. Wij maken iedere zending mogelijk. ‘’Gaat niet, bestaat niet’’. Door onze grote variatie in het wagenpark en goede landelijke samenwerkingsverbanden kunnen wij iedere zending mogelijk maken.
Als aanbieder van een logistiek ‘totaalpakket’ biedt Select Line al haar klanten zowel nationaal als internationaal vrijwel ieder denkbaar transport.

Beurzen

De Modefabriek, Vakantiebeurs, Amsterdam of Berlijn? Wij leveren tot op uw stand. Voor vele musea, beurzen en tentoonstellingen hebben wij al veel opdrachten uitgevoerd, zowel doordeweeks als in het weekend. Bij de meeste beursgebouwen is het vaak zeer hectisch, zowel vóór aanvang als na de sluiting van een beurs. Er lijkt altijd te weinig tijd. Wij nemen deze zorg voor u uit handen.

International Services

Select Line heeft een fijnmazig netwerk opgezet met betrouwbare partners. Daardoor is het mogelijk om u van dienst te zijn voor bijna elke bestemming in Europa. Vervoer naar Duitsland en België is onze specialisatie. Wij hebben dagelijkse lijndiensten op beide landen en kunnen u voor meerdere bestemmingen 24, 48 of 72 uursservice bieden, zowel voor groupage als complete vrachten.

Zeevracht

Select Line biedt u scherpe zeevracht tarieven aan voor uw zeecontainer vervoer. Via ons wereldwijde netwerk bieden wij u de mogelijkheden om voor elke bestemming in de wereld en voor elk volume een oplossing te vinden. Voor veel bestemmingen kunnen wij ook deel-containers (groupage) aanbieden, wat voor kleinere volumes een zeer kostenbesparende oplossing is..

Confectievervoer

Ook uw confectie kunnen wij zeer snel vervoeren. Select Line verzorgt confectievervoer in schone, goed uitgeruste bussen en bakwagens in binnen en buitenland. Onze wagens zijn speciaal ingericht voor hangend confectievervoer. De stangen zijn uitschuifbaar, hierdoor kunnen wij uw kleding in perfecte conditie afleveren op de plaats van bestemming.

Bagage transport

Gaat u op fiets of wandelvakantie? Wilt u genieten van uw vakantie zonder zorgen over uw bagage? Zoekt u een vertrouwde vervoerder voor uw kostbare spullen? Select Line verzorgt voor u het vervoer van uw bagage en brengt deze veilig naar de door u gewenste bestemmingen. Terwijl u onderweg bent van de ene overnachtingsplaats naar de andere, zorgen wij ervoor dat al uw bagage, kampeeruitrusting of wat u maar wenst wordt gebracht op de volgende bestemming.

Geconditioneerd transport

U kiest voor geconditioneerd transport als u producten van kwaliteit wilt vervoeren waarbij de kwaliteit niet verloren gaat. Dit betekent dat er specialistisch vervoer nodig is in de vorm van koeling transport. Bij Select Line werken we met de beste koel- en verwarmingssystemen voor kwaliteitswaardborging. Ons geconditioneerd vervoer is mogelijk vanaf -25 graden Celsius tot +25 graden Celsius. Het is ook mogelijk om uw vracht op te delen in compartimenten met verschillende temperaturen.

Medicijnen transport

In de farmaceutische industrie is het behoud van productkwaliteit en –veiligheid van cruciaal belang. Onze historische banden met farmaceutische bedrijven leiden daarom vanzelfsprekend tot de toepassing van goede distributie praktijken. een kwaliteitssysteem voor opslagplaatsen en distributiecentra voor medicijnen. De voorschriften geven aan dat distributie van farmaceutische producten volgens de normen moet gebeuren. Dit betekent dat uw bestelling wordt voorzien van goede kwaliteitsbeheersystemen tijdens het gehele traject, van fabrikant en groothandel naar de eindgebruiker. Wij garanderen goede kwaliteit van onze service en het transport van uw medicijnen.

© Copyright - Selectline